top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverLaura Vernooijs

Waarom Pedagogische Begeleiding op Curacao?

Bijgewerkt op: 2 aug. 2023

Als ouders wil je graag dat het goed gaat met je kind. Er kunnen zorgen zijn als dit niet vanzelf gaat. Je hoeft dit niet alleen uit te zoeken en het kan fijn zijn als iemand met je mee denkt over de opvoeding of je kind. Iemand die niet té dichtbij staat, die je goed begrijpt en die je kunt vertrouwen. In dit geval zoeken ouders vaak hulp bij een kindercoach of Pedagogische begeleiding. Een oplossingsgerichte werkwijze en samen ontdekken en het inzetten van de eigen kwaliteiten, zodat er een positieve verandering in het leven kan komen.

Het voordeel van E Mucha is dat er geen wachtlijst is en dat u voor deze hulp geen doorverwijzing van de huisarts nodig heeft.

Oftewel, als u nu hulp nodig heeft kunt u meteen een afspraak maken. In de gratis vrijblijvende intake onderzoeken wij samen of de ondersteuning geboden kan worden welke u en uw kind zoeken. Hulpvragen die passen bij opvoeding en binnen de ontwikkeling van een kind zoals faalangst, opvoeding, concentratie, stress. Samen met u en/of uw kind kijk ik wat de mogelijkheden zijn zodat jullie weer in je kracht komen staan!

Lees hier meer over het verschil tussen Pedagogische Begeleiding en een Kindercoach op Curacao.Comments


bottom of page