top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverLaura Vernooijs

Aanbod - ook online!

Bijgewerkt op: 3 dagen geledenAls ouder wil je niets liever dan dat je kind gelukkig en zelfverzekerd opgroeit. Maar soms kom je uitdagingen tegen waarbij je wel wat extra ondersteuning kunt gebruiken. Bij E Mucha Pedagogische Begeleiding staan we klaar om je te helpen bij allerlei hulpvragen rondom de opvoeding en ontwikkeling van je kind of tiener.


Bij E Mucha begrijpen we dat het niet altijd mogelijk is om fysiek aanwezig te zijn voor begeleiding. Daarom bieden we ook online begeleiding aan via videocall. Deze digitale sessies bieden dezelfde persoonlijke en effectieve ondersteuning als onze fysieke bijeenkomsten, maar dan vanuit het comfort van je eigen huis.


Met welke hulpvragen kun je bij ons terecht?


Opvoed ondersteuning

Elke ouder kent het: die eindeloze discussies en conflicten met je kind. Of het nu gaat om huiswerk, bedtijd of andere dagelijkse routines, conflicten kunnen veel stress veroorzaken. Bij E Mucha leren we ouders effectieve communicatiestrategieën en positieve benadering technieken om deze strijd te verminderen en een harmonieuzer gezinsleven te creëren.


Zelfvertrouwen

Heeft je kind moeite om in zichzelf te geloven? Samen werken we aan het opbouwen van een positief zelfbeeld, zodat je kind met meer zelfvertrouwen door het leven kan gaan.

Emotieregulatie

Kan je kind zijn of haar emoties moeilijk beheersen? We leren kinderen technieken om hun gevoelens beter te begrijpen en te reguleren, wat bijdraagt aan een stabieler en gelukkiger leven.

Sociale vaardigheden

Heeft je kind moeite om vriendjes te maken of sociaal te functioneren? Wij bieden begeleiding in het ontwikkelen van belangrijke sociale vaardigheden zoals communiceren, samenwerken en het oplossen van conflicten.

Aarden op een nieuwe plek

Is je kind onlangs verhuisd en heeft het moeite om te wennen aan de nieuwe omgeving? We bieden ondersteuning om je kind te helpen zich sneller thuis te voelen en weer plezier te vinden in het dagelijks leven.

Faalangst

Is je kind bang om fouten te maken of te falen? Samen werken we aan het verminderen van faalangst door het ontwikkelen van een gezonde houding tegenover uitdagingen en tegenslagen.

Assertiviteit

Heeft je kind moeite om voor zichzelf op te komen? We leren je kind hoe het assertief kan zijn zonder agressief te worden, wat essentieel is voor een gezonde persoonlijke ontwikkeling.

Broers en zussen rivaliteit

Zijn er voortdurend conflicten tussen broers en zussen? We bieden begeleiding om de rivaliteit te verminderen en de band tussen broers en zussen te versterken.

Angsten

Heeft je kind last van specifieke angsten of fobieën? Wij helpen kinderen om hun angsten te overwinnen door middel van geleidelijke blootstelling en cognitieve technieken.

Spanning & Stress

Ervaart je kind veel spanning en stress? We bieden technieken en strategieën om stress te verminderen en een gezonde balans te vinden.

Slaapproblemen

Heeft je kind moeite met slapen? We zoeken samen naar de oorzaak en bieden praktische oplossingen om het slaappatroon te verbeteren.

Ziekte/Verlies van een dierbare

Heeft je kind te maken met ziekte of verlies van een dierbare? Wij bieden emotionele ondersteuning en helpen je kind door het rouwproces heen.

De jonge mantelzorger/brus

Zorgt je kind voor een ziek gezinslid of heeft het een broertje of zusje met een beperking? We bieden begeleiding om deze jonge mantelzorgers te ondersteunen en te zorgen voor een gezonde balans tussen zorg en eigen leven.


Waarom kiezen voor E Mucha Pedagogische Begeleiding?

Bij E Mucha heb je geen doorverwijzing van de huisarts nodig en is er geen wachtlijst. Als je nu hulp nodig hebt, kun je meteen een afspraak maken. Samen onderzoeken we de hulpvraag en wat er nodig is. Samen met jou en/of je kind kijken we naar de mogelijkheden zodat jullie weer in je kracht komen staan!


Staat je hulpvraag hier niet tussen? Neem vrijblijvend contact met ons op, zodat we kunnen bespreken hoe we je het beste kunnen helpen. Bij E Mucha Pedagogische Begeleiding staan we voor je klaar om je kind te ondersteunen in zijn of haar groei en ontwikkeling. Samen bouwen we aan een positieve toekomst!

E Mucha heeft geen wachtlijst is voor deze begeleiding heb je geen doorverwijzing van de huisarts nodig. Oftewel, als jullie nu hulp nodig hebben kunt je meteen een afspraak maken.


*Staat je hulpvraag hier niet tussen? Neem hier vrijblijvend contact op


Comments


bottom of page