top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverLaura Vernooijs

Aanbod

Bijgewerkt op: 5 dec. 2022Is je kind onzeker, gevoelig, snel boos of zit hij/zij niet zo lekker in z’n vel? Dan is Pedagogische Begeleiding een goed idee voor zowel ouders, kind en tiener. Ook geeft E Mucha workshops op de praktijk en aan scholen, docenten, leerlingen en ouders. In de gratis vrijblijvende intake onderzoeken wij samen de hulpvraag en wat jullie nodig hebben. Dit gaat om hulpvragen die passen bij de opvoeding en ontwikkeling van een kind of tiener.
Heeft je kind moeite met;

- Zelfvertrouwen - Emotieregulatie - Sociale vaardigheden - Aarden op een nieuwe plek - Faalangst - Assertiviteit - Broers zus rivaliteit - Angsten - Spanning & Stress - Slaap problemen - Ziekte/Verlies van een dierbare - De jonge mantelzorger/brus


E Mucha heeft geen wachtlijst is voor deze begeleiding heb je geen doorverwijzing van de huisarts nodig. Oftewel, als jullie nu hulp nodig hebben kunt je meteen een afspraak maken. In de gratis vrijblijvende intake onderzoeken wij samen de hulpvraag en wat nodig is. Samen met u en/of uw kind kijk ik wat de mogelijkheden zijn zodat jullie weer in je kracht komen staan!


*Staat je hulpvraag hier niet tussen? Neem hier vrijblijvend contact op


bottom of page