top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverLaura Vernooijs

Gezin sessie op Curacao

Bijgewerkt op: 24 jan. 2022

In deze gezinsssessie doen jullie een positieve ervaring met elkaar op doormiddel van een verbindende activiteit met je kinderen. Als opkikker, als een frisse start van jullie vakantie op Curacao voor ouder en kind. Of misschien wil jij wel minder strijd in het gezin, minder onzekerheid en meer zelfvertrouwen voor jullie allemaal?
Ervaring van Love2beMama blogger Linda:

Ons verblijf bij het Avila Beach Hotel zijn wij gestart met een Interactieve workshop bij E Mucha. De workshop was ontzettend leuk en we hebben als gezin samengewerkt. Je kan een workshop boeken bij E Mucha als je verblijft in het Avila Beach Hotel en als start van je vakantie op Curacao met kinderen. Wij vonden deze workshop heel waardevol. Je kunt de workshops bij E Mucha overigens ook boeken als niet-hotelgast en als local.


Meer nodig? In deze sessies kijken we samen als gezin met je kinderen op een effectieve en speelse manier om snel beeld te krijgen van de bestaande posities, patronen en afspraken-regels binnen een gezin en de opvoeding. Samen ervaren wat er allemaal kan veranderen wanneer iedereen naar zijn eigen aandeel kan kijken. Door in te steken op de kwaliteiten en behoeften van ieder gezinslid gaan we op zoek naar andere interactie vormen en daar oefenen we mee.

Het gezin is als een mobiel, als een iemand uit balans is, heeft dit ivloed op de rest en kan dit de positie veranderen

Vaak zijn 2 -3 bijeenkomsten voldoende om met vertrouwen de uitdagingen van het gezinsleven aan te gaan. Ook voor samengestelde gezinnen en kinderen zijn de sessies verhelderend en verbindend. Opvoeden, Faalangst, hulp bij opvoeden

Kosten: 125 nafl per sessie a 1,5 uur

Kindercoach

Comentarios


bottom of page